ZaZoe Xperience organiseert kleinschalige, zeer informatieve workshops rondom:

 

(Digitale) fotografie
Voor iedereen die meer wil weten over de techniek van fotografie of over de werking van een (nieuwe) camera of die op creatief gebied bij wil leren. De nadruk ligt op natuurfotografie. 
Meer informatie over de ZaZoe workshop fotografie

 

Eco awareness / natuurtraining
Voor iedereen die in ontspannen sfeer meer wil leren over de Afrikaanse zoogdieren, vogels, insecten en reptielen, bomen en planten. Ook komen andere onderdelen uit de zogenoemde Afrikaanse veldgidsopleiding of rangeropleiding aan de orde.
Nieuwsgierig naar ZaZoe natuurtraining in het Afrikaanse bushveld?

 

Combinaties uit het bovenstaande
Met alle plezier maken we een combinatie uit de hierboven genoemde workshops. Ook de lengte van je verblijf is geheel flexibel. Alles van 1 overnachting met een ontbijtje tot een 3-4 weken volledig verzorgde vakantie is mogelijk. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wil je alleen één of meerdere overnachtingen bij ZaZoe boeken zonder een complete workshop te volgen, of juist een combinatie van workshops boeken? Ook dat kan! Heb je zelf goede ideeën, dan stellen we graag een vakantie op maat voor je samen. In de rubriek verblijf & activiteiten staan diverse suggesties. Deze kun je gebruiken als een soort van bouwsteen bij het plannen van je vakantie! Of mail ons je eigen wensen.

De mogelijkheden zijn eindeloos...

 
Copyrights ZaZoe Xperience South Africa.