Vraag me vandaag maar liever niet wat ik écht zou willen. Toch? Echt? Oké:


Een klein maar luxe huis, middenin de bush, ergens in Afrika. Geen mens in zicht, alleen wij twee. Wel héél veel wilde dieren om ons heen, nog veel meer vogels, onze paarden en doggies Pebbles, Nyani en Moyo. Oooh ja, ook Jazz er dan graag weer bij want die mis ik elke dag.


Bij ons huisje hoort dan ook lekker een bubbelbad buiten en een goedgevuld wijnrek binnen. Op het verlanglijstje staat dan verder een slim trainingsplan voor BBB (buik-billen-borsten) maar zeker ook een grote stapel heerlijke leesboeken. En ten gunste van de stapel boeken en het trainingsschema graag even geen werk, geen gasten, geen problemen, geen medewerkers, geen verantwoordelijkheid. Alleen maar warmte, zonneschijn en goed gezelschap en fijne muziek. O ja, wel graag een snel wifi. Ik blijf wel graag op de hoogte van alles wat er buiten het paradijs gebeurt en gebruik ook graag de laatste technieken. Wat is nu een modern paradijs zonder state-of-the-art gadgets?!


En dan maar heerlijk genieten in de hangmat (had ik die al genoemd?) en proberen om alle verschillende vogelgeluiden uit elkaar te houden en de vogels bij naam te noemen. Nagaapjes tam maken. Wedstrijdje lang slapen met de honden doen. Schitterende nieuwe gerechten bedenken en daar dan lekker uitgebreid samen van kunnen genieten. Of de waterbokken tot vervelens toe pesten met muziek van Black Byrd, Caramba, Adele en allerlei andere muzikanten. Zomaar een paar willekeurige activiteiten in dit prachtplekje.


Dit is wat ik wil, wat ik zoek. Hoe lang ik het in dit paradijs volhou? Geen idee maar ik zou dat wel heel graag eens willen uitproberen. Ik denk langer dan dat ikzelf en iedereen om me heen verwacht. Zullen we wedden?


Natascha Snelder | ZaZoe Xperience | www.zazoetravel.comCopyrights ZaZoe Xperience South Africa.