Nieuw bij ZaZoe: diverse projecten & werkvakanties!

 

Kun je goed paardrijden en werk je vol zelfvertrouwen met verschillende paarden en mensen? Dan is onze kudde met Afrikaanse Boereperde en Nooitgedachters op zoek naar jou! Deze kudde paarden loopt dag en nacht in de Afrikaanse bush rond. En af en toe zetten we ze in voor een gezellige buitenrit met de gasten in onze lodge. Tussendoor moeten de paarden echter getraind worden / blijven. Daarnaast zoeken ze ook gewoon altijd aandacht, een knuffel en een appel.

ZaZoe Xperience biedt een werkvakantie met paarden aan. Periodes variëren van twee weken tot 2-3 maanden en ook de inhoud is zeer divers. Deze projecten zijn in het noorden van Zuid-Afrika. In een zeer rustig gebied met grote wildboerderijen, tegen de grens met Botswana aan. Een combinatie met mooie excursies en activiteiten ligt natuurlijk zeer voor de hand. Mogelijkheden genoeg!

 

Projecten:
Werkvakantie met paarden in de Afrikaanse bush


Informatie
Wil je meer weten over de mogelijkheden of ons persoonlijk spreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elk jaar gedurende de maanden december, januari en februari in Nederland dus dan kunnen we ook prima persoonlijk afspreken.
En anders is een mailtje snel verstuurd - zie ons contactformulier.

 

 

 
Copyrights ZaZoe Xperience South Africa.