Awards

 

www.afristay.com
Supertrots zijn we op het ‘Best Value Establishment 2018’ certificaat dat we van Afristay gewonnen hebben. Met dank aan tevreden gasten en mooie reviews.

So proud of this ‘Certificate Best Value Establishment 2018’ we received from Afristay. Big thank you to our guests and their wonderful reviews. .

 


 

ZaZoe heeft een kleinschalige, intieme 'lodge' (hotel) in Zuid-Afrika.De maximale capaciteit van de lodge is achttien personen, verdeeld over 7 chalets en rondawels. De lodge is te gebruiken voor een enkele overnachting met ontbijt tot volledig verzorgde vakanties in het noorden van Zuid-Afrika. Daarnaast organiseert ZaZoe maatwerk rondreizen voor zuidelijk Afrika. Vanaf 2 personen, alles georganiseerd en met eigen chauffeur / gids. Een hele bijzondere variant van een rondreis is de avontuurlijke 4x4 kampeerreis. Daarbij rij je zelf in een Toyota Landcruiser, kom je op de mooiste plekken in bijv. Botswana en slaap je bovenop je auto in een tent. Gelukkig is er wel begeleiding ergens in de buurt.


Maar ook voor iedereen die zelf een rondreis wil samenstellen is verblijf bij ZaZoe mogelijk. Bijvoorbeeld als je het noordelijke gedeelte van Zuid-Afrika verkent. Of als je op doorreis bent van Zuid-Afrika naar Botswana of Zimbabwe. ZaZoe ligt dichtbij meerdere grensovergangen naar Botswana zoals Grobler's Bridge (60 km), Zanzibar (40 km) en Platjan (80 km). En Breitbridge voor Zimbabwe is 250 km verderop.

Kom naar Zuid-Afrika, ontdek het relaxte levensritme en geniet van de natuur, cultuur en al het goede dat dit land je te bieden heeft. De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om je verblijf in de 'regenboognatie' onvergetelijk te maken.

De lodge van ZaZoe ligt in het noorden van Zuid-Afrika. Het is 4,5 uur rijden vanaf Zambezi drive Pretoria en dichtbij de grens met Botswana. Het is tevens een particulier wildreservaat met allerlei antilopen, zebra's, struisvogels, giraffen en nog veel meer wilde dieren. En een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Luipaarden, cheeta's, hyena's en jakhalzen komen en gaan zoals ze dat zelf willen.

ZaZoe stelt elke reis als puur maatwerk op. Om een idee te krijgen van allerlei leuke activiteiten en excursies die als 'bouwsteen' kunnen worden verwerkt in je rondreis, zie verblijf & activiteiten.

 

 
Copyrights ZaZoe Xperience South Africa.