De fotografiereis zoals die in de vorige nieuwsbrief al voor onze nieuwsbrieflezers werd aangekondigd, valt op. Zo is deze mooie vakantie in de top 10 van Global Dutchies terecht gekomen. Hartstikke gaaf natuurlijk! Global Dutchies is een interessante website voor Nederlanders over de hele wereld die accommodaties én sinds kort ook tours, excursies en activiteiten aanbieden. Je kunt het zo gek niet bedenken, of een Nederlander biedt het ergens op deze aardbol aan. Het gedeelte met accommodatie is al flink gevuld. Het gedeelte met tours & activiteiten is nog groeiende. Klik hier voor een kijkje op Global Dutchies.


En mocht je nu ook wel heel nieuwsgierig geworden zijn naar de 12-daagse fotoreis ‘Wild Africa’ van Bluenote Photo, neem dan snel contact op via onderstaande link. ZaZoe Xperience voert deze reis ter plaatse uit. Dit is een reis die niet standaard in ons programma zit, dus check je agenda voor juni 2020 en ga mee! Voor meer informatie klik hier.


ZaZoe Travel in de top 10 van Global Dutchies

 

Kamperen onder een spectaculaire sterrenhemel, midden tussen het wild. Zélf zo’n stoere Land Cruiser rijden, dwars door de bush. Langzaam één worden met het betoverend mooie Afrika.” Seasons maakte een avontuurlijke offroad reis met ZaZoe Xperience into the wild, dwars door Botswana en Zambia.

 

Klik hier om te genieten van dit verslag.

 

 

 

Reishonger journalist Martijn kwam bij ZaZoe langs. Hij was benieuwd hoe wij ertoe zijn gekomen om een lodge in Zuid-Afrika te beginnen. En wat komt erbij kijken om deze op te zetten en te runnen?

 

Hier kun je dit artikel lezen.

 

 

In 2012 werd deze vakantiebeurs in de Beurs van Berlage in Amsterdam voor de allereerste keer gehouden. Het bleek een groot succes. Zoals de organisatie zegt: "De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. Op deze vakantiebeurs vind je zowel grote aanbieders, maar ook zeer kleine die zelfs op internet niet te vinden zijn en die voor u kleine parelreizen hebben waar je zelf nooit aan gedacht zult hebben: van Poolreizen tot Kloosterwandelingen."

 

ZaZoe Xperience neemt dit jaar wederom deel aan deze beurs en wel op:

  • 5 & 6 januari 2019 in Amsterdam, in de Beurs van Berlage

Voor meer informatie over de beurs, ga naar de website van de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen.

 

We spreken je graag over een bijzondere Afrikaanse experience! Wij mogen trouwens elk jaar een beperkt aantal vrijkaarten weggeven. Mail ons gerust als je interesse hebt!

 

 

 

ZaZoe Xperience is blij met het certificaat 'best value establishment 2018' van Afristay. Dit certificaat wordt uitgereikt aan accommodaties die volgens Afristay waarde voor geld bieden. 'Altijd weer een fijn gevoel wanneer je een dergelijke erkenning ontvangt', aldus Natascha Snelder. Zij is samen met man Rex de Nederlandse eigenaar van deze Zuid-Afrikaanse lodge in de bush.

 

Klik hier om te genieten van dit verslag.

 

 

 

 

 
Copyrights ZaZoe Xperience South Africa.